Οι Παλιοσυνήθειες στην ¨Κυψέλη¨ της ΕΡΤ

Οι Παλιοσυνήθειες βρέθηκαν στην ¨Κυψέλη¨ της ΕΡΤ

Η Λίλα Σταμπούλογλου επισκέφτηκε τις Παλιοσυνήθειες και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της “Κυψέλης” την εμπειρία της μέσα στα 3.150 τ.μ. γεμάτα με vintage επιλογές.

Continue reading

The RISE

Το Hollywood αγόρασε από τις Παλιοσυνήθειες τα έπιπλα για τα γυρίσματα στην Ελλάδα της πολυαναμενόμενης ταινίας #the_Rise. Μια ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούμπο!

Continue reading

η Αννα και οι ανακατασκευές!

Ερχεται λοιπον η Αννα και ανακαλύπτει θησαυρούς απο την Ελλάδα ή το εξωτερικό απο τις #καθημερινές #παραλαβές και με υπομονή χρώμα βερνίκια και φαντασία μεταμορφώνει με σεβασμό στην ιστορία τους τα παλιοσυνηθειάκια σε εκ νέου έργα τέχνης! Θαυμάστε 🙂

Continue reading

Τώρα ό,τι συμβαίνει – Open

Οι Παλιοσυνήθειες στο OPEN!

#παλιοσυνηθειες #opentv και γίναμε και viral με τον Λευτερη???? και την επόμενη παρασκευη από μεσημέρι όλοι εδώ κομπανία στο πάρτυ για τα 11 μας χρόνια παράλληλα με #unpacking #container #γαλλικη #παραλαβή μη το χάσεις!!

Continue reading

#noel γίνεται καλύτερο?

καλα άλλο ένα απο τα εμβληματικά #bar #restaurant της Αθήνας έκανε ανακίνηση και καθώς είναι μέσα στην #παλιοσυνήθεια απο την αρχή που πρωτοφτιάχτηκε   τώρα και μέσα στο καλοκαίρι που φέρναμε και εμείς τα container απο τις Γαλλίες και τα Βέλγια τα μισά απο αυτά συναντήσαν τα παλιά τους αδέρφια σε έναν ανανεωμένο χώρο με τη γνωστή σουπερ τους αισθητική !!

Θαυμασε εδω!!

Continue reading

κατι ψηνεται με #παλιοσυνηθειες

με χαρά ξαναείδαμε το σπίτι του αγαπημένου μας #ΒασιληΖουλια με τις υπερμαγειρικές ικανότητες του Περικλή Κονδυλάτου στο #κατιψήνεται. Οπως θα θυμάσαι απο προηγούμενα μπλογκ εδώ αυτό το σουπερ #60’s #70’σπίτι στο Μαύρο Λιθάρι είναι γεμάτο αλλά ΓΕΜΑΤΟ ΟΜΩΣ με πολλές πολλές #παλιοσυνήθειες!

Continue reading

παλιοσυνήθειες #tv

Για δες και εδώ πόσο όμορφα φαίνονται τα #έπιπλα  απο τις #παλιοσυνηθειες #ανακατασκευασμένα σε ένα πολύχρωμο πλατό του ποιος είναι πρωινιάτικα σα στολίδια μεσα σε ένα υπερ #ποπ σκηνικό! Περήφανα μαζί με τη Μπέττυ Μαγγίρα καθημερινά παλιοσυνηθειάκια #μαζισου

Continue reading

Κάτι τρέχει με τη ΜΑΡΙΟΝ 07.02.2021

Η καραντίνα έκανε τον κόσμο να στραφεί στην ανανέωση και αναπαλαίωση. Η εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” ήρθε στις Παλιοσυνήθειες και είδε από κοντά τις αμέτρητες επιλογές που έχουν όσοι θέλουν να ανανεωθούν με μια vintage πινελιά!

Continue reading