Παλιά και μεταχειρισμένα έπιπλα: Στυλ σε κάθε επαγγελματικό χώρο

Παλιά Έπιπλα - Παλιά και μεταχειρισμένα έπιπλα: Στυλ σε κάθε επαγγελματικό χώρο

Παλιά και μεταχειρισμένα έπιπλα: Στυλ σε κάθε επαγγελματικό χώρο

Τα παλιά και μεταχειρισμένα έπιπλα είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε στυλ στον επαγγελματικό σας χώρο όποιος και αν είναι αυτός.

Τουριστικά καταλύματα

Σήμερα, με την ραγδαία ανάπτυξη του Airbnb, και του τουρισμού, επαγγελματικός χώρος μπορεί να θεωρηθεί και το παλιό σας διαμέρισμα που θέλετε να ανανεώσετε για τουριστικό κατάλυμα. Ένας οικονομικός  και ξεχωριστός τρόπος για να το ανανεώσετε είναι η επιλογή μεταχειρισμένων επίπλων και διακοσμητικών. Για παράδειγμα στο παρελθόν η ξύλινη κασέλα (ή σεντούκι) ήταν απαραίτητο έπιπλο αποθήκευσης για κάθε κατοικία, σήμερα κατά κύριο λόγο το σεντούκι έχει διακοσμητικό ρόλο.

Τα παλιά έπιπλα έχοντας σημάδια του χρόνου πάνω τους προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο και έχουν να «αφηγηθούν» πολλές ιστορίες στους επισκέπτες σας.

Παλιοί μπουφέδες, καναπέδες, σεκρετέρ, κομοδίνα αλλά και διακοσμητικά ή κάδρα από προηγούμενες εποχές συμπληρώνουν το στυλ πολλών boutique ξενοδοχείων.

Χώροι Εστίασης-μπάρ

Οι χώροι εστίασης είναι το πιο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα χώρων που έχουν ακολουθήσει την τάση με τα παλιά έπιπλα και διακοσμητικά.

Στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα μπορεί να βρει κάποιος αρκετά μπαράκια, καφετέριες και εστιατόρια με έντονο το  κλασικό, ρετρό ή βιομηχανικό style και μεταχειρισμένα έπιπλα να πρωταγωνιστούν στη βασική διαμόρφωση δημιουργώντας ξεχωριστά σκηνικά.

Γραφεία – χώροι αναμονής

Ο κλασικός δερμάτινος καναπές θεωρείται must στα περισσότερα γραφεία. Οι περισσότεροι από εμάς στην αναμονή μας για τον οδοντίατρο έχουμε κάτσει σ έναν τέτοιο. Σε νεοκλασικά γραφεία πέρα από το δερμάτινο κλασικό καναπέ, βλέπουμε και μεταχειρισμένες vintage πολυθρόνες ή φωτιστικά. Ένα ιδιαίτερο έπιπλο που χρησιμοποιούσαν αρκετά στο παρελθόν είναι το «σεκρετέρ» – γραφείο μελέτης και γραφής ενηλίκων, με συρτάρια και καπάκι, το οποίο σήμερα περισσότερο ως έπιπλο διακόσμησης σε χώρους γραφείων συναντά κανείς.  Απαραίτητο κομμάτι της διακόσμησης είναι το ίδιο το γραφείο όπου αδιαμφισβήτητα ένα ξύλινο βαρύ γραφείο δημιουργεί κύρος και ζεστασιά στο χώρο εάν είναι από ξύλο.

Στις Παλιοσυνήθειες μπορείτε να βρείτε πληθώρα παλιών επίπλων ή ανακατασκευασμένων με το team των διακοσμητών-κατασκευαστών μας πρόθυμο να σας βοηθήσει  στην (ανα)διαμόρφωση επαγγελματικών χώρων.

Σας περιμένουμε στα καταστήματα μας Πρωτογένους 8, Ψυρρή, 2106560574 και Ύδρας 10, Ταύρος, 2104811600.

About the author

Related Posts

17759093 10155139943268890 1490095551 o - Banca Cafe

Banca Cafe

Χαμογελαστοί άνθρωποι, τέλειος καφές, βάφλες, ντεκοράκια απο τις Παλιοσυνήθειες, δε...

45686883 87DMffVKN8hxeWYDiuNFG2twMZVWcyQwPIWY KvXobA - @tranzistor bar

@tranzistor bar

Κοίτα να σου πω εδώ μια και τα λέμε ένα...

35334666 1526220680834778 569428194327789568 n - και στα δικά μας οι ελεύθερες!!!

και στα δικά μας οι ελεύθερες!!!

η άμα κάνεις κέφι να παντρευτείς στην πανέμορφη Κρήτη για...