Επιστροφές

Η κατοχύρωση της παραγγελίας σας, καθώς και η μεταφορά αυτής ολοκληρώνεται έπειτα από επικοινωνία και συνεννόηση με τις Παλιοσυνήθειες τηλεφωνικά στο 2104811600 η γραπτά στο paliosinitheies@gmail.com.

Όλα μας τα προϊόντα είναι μεταχειρισμένα και είναι αναμενόμενες μικρές ή μεγαλύτερες φθορές, ωστόσο πριν να παραγγείλετε με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε για περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή τους.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το www.paliosinitheies.gr και να αποζημιωθεί πλήρως για αυτά μέσα σε 15 ημέρες από την παραλαβή τους, ωστόσο τα μεταφορικά παράδοσης – επιστροφής επιβαρύνουν εκείνον.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, ειδάλλως δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να δεχτούμε την επιστροφή.,

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού σας εντός 20 ημερών απο την παραλαβή τους απο εμάς.